Vaša zasebnost in piškotki 
  • e-mail:  
    tel. št.:  

Nastavitve piškotkov

Z uporabo obveznih piškotkov soglašate. Če ste prijavljeni v plačljivi del naših spletnih strani, lahko določene piškotke tudi onemogočite, tako da spremenite uporabniške nastavitve.

Vaša zasebnost in piškotki

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Brez vaše posebne privolitve vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?
Kot registrirani uporabniki strani Kurikulum lahko dostopate do različnih vsebin. Pri registraciji zato potrebujemo vaše ime in priimek ter druge osebne podatke, ki bodo ostali znani le nam. Pri registraciji potrebujemo poleg navedenih podatkov tudi vaš naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da vas lahko obvestimo o morebitnih operativnih zadevah. V vsakem primeru je vaša anonimnost zajamčena.
Z registracijo v strani Kurikulum dovoljujete podjetju Kurikulum d.o.o. hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi. V praksi bomo vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Različne e-izdaje vam bomo pošiljali zgolj v primeru, da se boste nanje naročili.

IZBRIS
Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. V primeru, ko strani Kurikulum kot registrirani uporabnik ne boste uporabljali več kot tri leta, bomo vaše podatke trajno izbrisali. Po izbrisu podatkov o vašem Kurikulum računu, bomo skladno z zakonodajo, ki ureja to področje, v zakonskem roku hranili le podatke o vaših transakcijah.

PIŠKOTKI
Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki vam je na voljo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih enostavnejša prijava, prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje, prav tako pa boste lažje prišli do storitev, ki so vas v preteklosti že zanimale.
Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, prilagoditi cene, marže in podobno. A delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo naših strani le, če s tem soglašate. Če imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, smo vam na voljo za pojasnila preko naslova info@kurikulum.si.
Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

UREJANJE UPORABNIŠKEGA RAČUNA za

Če želite spremeniti vaš e-mail naslov oz. uporabniško ime, nas prosim kontaktirajte.

Enako lahko storite tudi v primeru, če želite spremeniti naročniško obdobje.

Enako lahko storite tudi v primeru, če želite izbrisati (deaktivirati) vaš uporabniški račun.

Ostale podatke lahko spremenite na spodnjem obrazcu in sprembo potrdite s klikom na gumb "Shrani".

(obvezno)

(obvezno)spremeni geslo

(obvezno)